Yoo SeungHo

31. ledna 2011 v 13:15 | Yuna ^.^ |  4th Period Mystery

Meno : Yoo SeungHo
Narodený: 16.augusta 1993
Vek: 17
Povolanie : herec

Kariéra :
On robil jeho debutový film " The way Home" a debutovú dramu "Daddy Fish".
Potom Yoo SeungHo išiel do televíznej dramy "Love Letter" , "Sad Love Story" a "The Legend", kde hral teenegera Damdeok.

V roku 2008 sa podielal na projekte I love Asia spolu s  celebritami ako Park Jin-Young, Jackie Chan, Wonder Girls, Jang Nara, Wheesung a ďalšími na podporu Sichuan zemetrasenia v roku 2008.

Yoo SeungHo bol tiež vo videu k-pop skupiny T-ara k pesničke "Lies" na začiatku roka 2009 a Girls' Generation's Taeyeon & The One's music video pre song "Like The Stars",ktorý bol prepustený 17.novembra 2010.

Filmography:

City of Fathers (2009)
4th Period Mystery (2009)
Unforgettable (2008)
Heart is ...(2006)
Don´t Tell Papa (2004)
Happy Ero Christmas (2003)
The Way Home (2002)

TV seriály:

Flames of Desire (MBC,2010)
God of Study (KBS2,2010)
You´re Beautiful (SBS,2009)
Queen Seon Duk (MBC,2009)
The Kind and I (SBS,2007)
The Legend  (MBC,2007)
Alien Sam  (2006)
Sad Love Story  (MBC,2005)
Precious Familly  (KBS2,2004)
The Immortal Lee Soon-Shin (KBS1,2004)
Love Letter ( MBC,2003)
Daddy Fish (MBC,200)

AWARDS :

  • 2009 MBC Drama Awards: Male Newcomer Award (Queen Seon Deok)
  • South Korea Movie Awards: Best Young Actor (2007)
  • Incheon International Design Paper: Heung Bo Dae Sa (2007)
  • Korean Children's Movie Awards: Heung Bo Dae Sa (2006)
  • KBS Awards: Best Young Actor (2005)

TRIVIA :

Objavil sa v Taeyeon a The One's "Like a Star" .
Objavil sa Brown Eyes' "Don't Go, Don't Go" MVčku vedľa Lee Se Na.
Objavil sa v T-ara videu "Lies"..
Spolupracoval s IU.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Vyber si z 3 K-POP skupín

BEAST/B2ST
SHINee
BIG BANG

Komentáře

1 Rin :) Rin :) | 31. ledna 2011 v 13:20 | Reagovat

M.I.L.U.J.E.M. H.O :) ♥♥♥♥♥♥♥
asi mam dalsie filmy a dramy na pozeranie ^^

2 Lee Hyumi Lee Hyumi | E-mail | Web | 16. února 2011 v 22:27 | Reagovat

zboznujem ho :P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama